NGO sighisoara durabila

pentru un oras prosper, intr-un mediu curat, cu o administratie integra

restrictionarea accesului la site-urile SD si S-S constituie infractiune


restrictionand accesul abonatilor sai la site-ul SD, s.c teleson s.a. din sighisoara a comis o infractiune, conform art. 44 LEGEA nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei

Art. 44. – (1) Fapta de a modifica, şterge sau deteriora date informatice ori de a restricţiona accesul la aceste date, fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

SD va analiza cat de curand situatia legala urmand sa ia masurile corespunzatoare.

PS1: duminica 1 iunie 2008, la ora 5.30 site-urile www.sighisoara-samizdat.ro si www.sighisoaradurabila.wordpress.com precum si toate blogurile domeniilor blogspot.com si wordpress.com erau inca neaccesibile pt. clientii s.c. teleson s.a.
PS2: pentru abateri mult mai banale decat cea de fatza, unei societati comerciale din tarnaveni, jud. mures, cu acelasi domeniu de activitate ca si s.c. teleson s.a. i s-a retras licenta de emisie pt. 1 an.

Anunțuri

4 comentarii»

  carpathianet wrote @

lasati-o mai incet cu injuriile – sau primiti un raspuns pe masura! cu un pic de minte in cap si bunavointa iti dai seama ca trebuie sa existe o problema, cand o afirma o gramada de oameni informati, sint dovezi, exista chiar si un denunt penal facut deja la parchet din cauza restrictionarii accesului!!! cu asemenea afirmatii nu te joci! niciun om sanatos la cap nu ar inventa afirmatii din burta (cum o faceti voi, pare-se) care l-ar putea costa f scump.

explicatia poate fi aceea ca site-urile sa fi fost intr-adevar deblocate pentru ceva timp (am auzit asta si de la altii) si restrictionat din nou -chiar destul ca unii sa creada ca totul e o minciuna!

duminica dupamasa si seara, pana pe la ora 8-9, exact cat a durat votul, siteurile insa nu erau accesibile prin teleson. sunt eu martor, avem martor un avocat, am filmat treaba, puteti sa vedeti cu ochii vostri mai sus pe youtube! cititi detalii si pe http://www.sighisoara-samizdat.ro ca sa vedetzi ce mafie functioneaza la sighisoara – inclusiv in mendia! cine nu crede sa nu creada – si sa mearga la oftalmolog sau la scoala, sa invete limbaj civilizat…
cu respect pt cine merita!
hand hedrich

PS: poate ca nu vreti sa credeti ca asa ceva ce s-a petrecut cu teleson si SD + S-S se poate intampla in realitate – si va radeti ca facem scandal pe aceasta problema! deja v-am zis adevarul si-l veti afla sigur si pe viitor in pe site-urile noastre si in presa centrala. e un caz unic si penal…

votati cu danesan, primarul care-i bate in biroul de audiente pe cetateni! (ce, asta n-o stiati?, doar sinteti informati prin teleson!)

  carpathianet wrote @

inca o dovada, pt. cei care au nevoie: un comentar recent pt video-ul youtube teleson:

Comment from nicc78:
Si eu a fost restrictionat la un web site dar care nu avea legatura cu politica! Aparea pagina aia de la Interesul public.

  art wrote @

lasati’o mai moale cu afirmatiile astea nefondate si nu mai faceti campanie electorala punand protectia naturii la inaintare pentru ca s’ar putea sa fiti dati chiar voi in judecata!

  carpathianet wrote @

se pare ca cineva s-a speriat ce va urma dupa infractiunea telesonului si loveste trosc cu amenintarea cu cremenalu 😉 stimate dle ‘art’: uitati-va in calendar, sintem in anul 2008, de 1,5 ani mebri UE, de 18 ani cica o democratie si un stat de drept. amenintarea cu darea in judecata pentru libertatea de expresie, protectia mediului sau campanie electorala functioneaza in statele comuniste si/sau mafiote. va asigur ca la sighisoara mafia si comunistii/securistii nu fac legea, chiar daca unii isi doresc asta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: