NGO sighisoara durabila

pentru un oras prosper, intr-un mediu curat, cu o administratie integra

members

attila zsigmond, project coordinator and 2nd chairman
benone mehedin,
hans hedrich, project coordinator, chairman
johannes halmen
mihaela bucur, project coordinator
dr. petre oprean
vasile draghici, secretary
wilhelm fabini

Reclame

3 comentarii»

  rolf .d wrote @

guten rutsch und viel glück

  Dolfi wrote @

Stimati membrii ai SD,

ma bucur ca exista o asemenea asociatie. Ce faceti are sens. Din pacate in Romania toata lumea e nemultumita, dar nimeni nu ridica tonul. Sunt mandru de voi ca le-ati dat peste nas unora care incearca cu mismasuri sa-si umple buzunarele, dar din pacate…
David vs. Goliath

Ne mai auzim

  romanul wrote @

Domnule Hans Hedrich,

Am urmărit cu interes materialele dumneavoastră şi constat cu stupoare că duceţi o campanie murdară de denigrare la adresa mai multor demnitari români din zona Harghita.
Totodata, constat că în primul material pe care l-aţi transmis la “DUNA TV “, făceaţi referire la “Ţinutul Secuiesc“ ca fiind “ultimul bastion” al maghiarimii şi că mama dumneavoastră este secuiancă, iar tatăl este sas. Uitaţi însă un lucru foarte important- că dumneavoastră v-aţi născut, aţi trăit şi trăiţi în România. Majoritatea materialelor fac referire la acest Ţinut Secuiesc. Ale cui interese le serviţi şi pe ce bani denigraţi??? Deoarece nu cred că faceţi aceste lucruri mizerabile din spirit civic. Au trecut vremurile acelea.
Unde eraţi dumneavoastră, dacă tot denigraţi Şeful Poliţiei Harghitene când pe aceste meleaguri se întâmplau tot felul de infracţiuni pe timpul lui Csibi Istvan? Unde eraţi atunci când s-au comis omoruri şi alte infracţiuni grave cu impact mediatic, care au fost rezolvate rapid de Poliţia Harghiteană, fără urmări deosebite în rândul cetăţenilor.
Dumneavoastră nici măcar nu cunoaşteţi că judeţul Harghita este unul din cele mai sigure judeţe din România cu cel mai ridicat grad de siguranţă. De ce încercaţi prin minciuni manipulatoare şi neadevăr să aruncaţi cu noroi asupra poliţiştilor care-şi fac datoria cu cinste şi cu onoare în acest judeţ şi care nu au nevoie de un MINCINOS ca dumneavoastră. Aţi spus că există o mafie a lemnului. Păi dacă în zona aceasta, principala sursă de venit este lemnul este normal să existe probleme care ţin de un angrenaj mult mai vast decât vă poate duce pe dumneavoastră mintea. Părerea mea este că încercaţi să vă faceţi un nume, atacând alţi oameni, care cu demnitate şi-au câştigat cu adevărat un nume.
Metoda este cunoscută. Da, apropo, nu ne-aţi spus CINE SUNTEŢI DUMNEAVOASTRĂ şi pe cine SLUJIŢI? Cumva poporul român? Cumva legalitatea când vă înhăitaţi cu infractori ca Anghel Florin, vânzător de droguri sau cei doi hoţi de lemne din Topliţa cărora le luaţi interviuri cu tentă, deşi fac parte din cei care au prejudiciat pădurea din zona Topliţa fiind şi reţinuţi.
Încercaţi să induceţi între poliţişti ură şi neîncredere, crezând că astfel reuşiţi să distrugeţi unitatea Poliţiei Harghitene. Şi cum vă este mai uşor să-i dominaţi decât prin minciună şi nesimţire. Ai lovit în capul Poliţiei – poate, poate reuşeşti ceva. Îţi spun eu, că-l cunosc pe omul acela care este din acelaşi judeţ cu tine că au mai încercat şi alţii să-l denigreze dar nu au reuşit. Ti-ai racolat nişte trădători din rândul lor. O să-ţi fie ruşine cu cine te-ai aliat şi o să răspunzi în faţa legii pentru toate mizeriile pe care le-ai pus pe Internet. De altfel, încerci să-i pui şi pe jandarmi contra poliţiştilor, minţind că şeful lor a fost bătut de şeful poliţiei. Totuşi nu înţeleg de ce parchetul nu ia nici-o măsură, la toate mizeriile tale.
Apropo, ce ai făcut la viaţa ta în afară de a pune oamenii să se certe înte ei pe bani??? Şi cu ce te ocupi??? Am auzit că împreună cu prietenii tăi din Făgăraş aduceţi nişte nimicuri prin CARITAS şi în loc să le daţi la nevoiaşi, le vindeţi, prin Braşov. Oare cei pe care-i furaţi din Occident ştiu ce faceţi voi cu aceste bunuri? Este adevărat sau nu???
Inchei momentan, prin a-ţi spune că saşii pe care i-am cunoscut nu au un caracter atât de infect ca tine. Deci, tu nu faci parte din categoria lor, din păcate din tine a ieşit un rebut care toată viaţa va trăi numai cu duşmanii după el, pentrucă aşa consideră că trebuie să trăiască.
Şi tot apropo, dacă tot o faci pe justiţiarul măcar i-ai cerut un punct de vedere şi omului pe care-l tot calomniezi şi insulţi??? Unde este imparţialitatea???
Se vede de la o poştă că lucrezi pentru cei care nu-l doresc în această zonă, adică pentru infractorii care te plătesc.
Păi aşa cum arunci tu cu minciuni, dacă cineva ar arunca o ştire împotriva ta spunând că ai trăit în INCEST cu mama ta ani de zile, cum te vei putea justifica şi ţi-ar conveni???
Du-te măi băiatule şi lasă-ne cu treburile noastre, du-te şi tu în Germania unde se câştigă bani buni cinstiţi şi nu mizerabili de la infractori sau de la cine ştie ce fundaţii mascate. Dar atenţie, că fiecare miniciună va trebui plătită în faţa Bunului Dumnezeu şi a oamenilor! Şi transmite-i şefului tău TOKES LASZLO şi acoliţilor lui, următorul mesaj din partea mea :

· Nori de ploaie se adună
Dispre Cluj spre Odorhei
Unii vor să ne impună
Să jucăm cum cântă ei
Minţile- au luat-o razna
Umblă zvonul deşănţat
Că-n Harghita şi Covasna
Vor să facă stat în stat

· S-a udat de lacrimi pragul
In Cristuru e prăpăd
Imnul Românesc şi Steagul
Nu se-aud şi nu se văd
Crişul – Mureşul – Târnava
Poartă jalea în aval
Nesfârşită e gâlceava
Nu e linişte-n Ardeal

· Munţii stau să rabufnească
Fierbe galbenul podiş
Vatra sfântă românească
E tăiată-n curmeziş
Se anunţă o furtună
Cu efect devastator
Impostorii vor să pună
Pe cultură sigla lor
Atmosfera prevesteşte
Un pericol iminent
Tot ce sună româneşte
Capătă un alt accent

· Graiul nostru plâns pe vetre
Legănat de cărărui
E lovit mereu cu pietre
Ca un pom al nimănui
Nu lăsaţi ca vorbitorii
Altor limbi pe-acest pământ
Să ne umble prin istorii
Şi să muşte din cuvânt
Neamul Românesc nu piere
Dacii încă mai trăiesc
Scoateţi steagul la vedere
Şi-n Ţinutul Secuiesc

· De pe stâncile străbune
Decebal ne dă curaj
Faceţi Imnul să răsune
Peste Mureş pân la Blaj
Nu permitem celor care
Se pretind aici stăpâni
Să ne calce în picioare
Demnitatea de români.

La bună vedere Hanţi!

ROMÂNUL


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: